Hypnotherapie Oosterhout

Mijn visie

We zijn door wetenschap, religie, politiek, media, onderwijs getraind om een oplossing te vinden die ons wordt aangereikt en vaak als een ‘quick fix’. Dit is een oplossing van buitenaf, waardoor de mens het vertrouwen in eigen kracht en potentie heeft opgegeven of is vergeten.

Ik ga uit van de idee dat ieder mens de natuurlijke inherente impuls heeft  tot groei en herstel. Een veranderingsmodel dat een verandering van binnenuit stimuleert en niet een verandering van buitenaf aanneemt. Deze natuurlijke impuls kan vastlopen door beperkende (onbewuste) patronen.  Ik ben overtuigd dat iedere negatieve ervaring of overtuiging veranderd kan worden. Het zal  soms niet even makkelijk gaan en misschien niet meteen. Maar met wat aandacht, openheid en geduld gaat dat lukken.

In 2016 en 2017 heb ik 5 maanden door Europa gefietst en gekampeerd. Ik wilde mijn eigen verhaal (her)vinden. Het werd een les in balans, vertrouwen, eenvoud en dankbaarheid. Het heeft mijn verhaal verhelderd en mijn uitgangspunten een diepere betekenis gegeven.

null

Het onbewuste is belangrijk
.

null

Imaginatie is magie. Imaginatie is creëren.

null

Ieder mens heeft zijn unieke weergave van de werkelijkheid.

null

Alles gebeurt in het hier en nu
.

null

Alles heeft zijn tegengestelden. Tegengestelden zijn identiek in natuur, maar verschillen in gradatie.

null

Lichaam, denken en voelen  zijn één systeem van wederzijdse beïnvloeding.
.

null

Elke gedachte, woord of actie heeft een bepaald effect of gevolg.
.

null

Intuïtie en gevoel hebben hun eigen wijsheid.
.
.

``ieder mens bezit de nodige hulpbronnen om een probleem op te lossen en een gelukkig en gezond leven te leiden``

Mijn missie

null
Ik wil je inspireren om je opnieuw te verbinden met jezelf; hart, ziel, geest en wil. Door deze verbinding kan zichtbaar worden wat lang onzichtbaar is geweest, onthuld worden wat al die tijd verborgen was, geheeld worden wat verkrampt is. Bewustwording betekent het vergroten van het gewaar zijn. Het is als wakker worden en de werkelijkheid te zien voor wat het echt is om van daaruit actie te ondernemen. Dit leidt tot heel worden, heling, waardoor klachten en problemen worden verlicht of verdwijnen.
Door het contact met jezelf te herstellen zal direct de relatie met je omgeving veranderen. Omdat de verbinding met onszelf zich zal weerspiegelen in de verbinding met de ander, met de natuur en de wereld. Authentieke ontmoetingen met jezelf, de ander, de wereld maken het mogelijk te ontroeren, te raken, wat leidt tot een meer leefbare en humanere wereld.
Met mijn ruime ervaring in de therapeutische behandeling, begeleiding en coaching help ik mensen uit verschillende culturen en achtergronden.
Kies hieronder waar je meer over wilt weten.
null

Hypnotherapie

Via de hypnotische trance herken en onderzoek je de dieperliggende oorzaken die opgeslagen zijn in je onbewuste. Hierbij worden passende oplossingen gevonden en zal je direct merken dat  je klacht of probleem vermindert en je welzijn vergroot.
null

Coaching

Coaching richt zich op het opruimen van blokkades die je ervan weerhouden om zo optimaal mogelijk te functioneren en zo volledig mogelijk het leven te leven. Je gaat doelgericht aan de slag om je ontwikkeling op het gebied van werk, studie, sport te optimaliseren.